Malle Malefeest

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

zaterdag 28 juni 2008

OPENINGSAVOND: vanaf 16,00uur.

Wordt de tentoonstelling in de parochiekerk van St-Thomas van Kantelberg door de schepen Boudewijn Laloo plechtig geopend.Na deze vernissage wordt doorde parochiale werkgroep "Male waar wij wonen"een hartelijke receptie aangeboden.

             BRENG EEN GOED HUMEUR EN VOORAL DE ZON MEE!!!!!

 

 

SPROOKJESLIEFHEBBERS EN ONZE JEUGD krijgen een uitgelezen kans tijdens een vertelmoment om een GRIEKS SPROOKJE door verteller Jean-Marie Petyt te aanhoren.
Dit is een initiatief van het Brugs dichterscollectief “VERDICHTE MENSEN” en vangt aan om 18.00 uur in de weide op de hoek van de Pijpeweg en de Brieversweg.
                ________________________________
Vanaf 18.30 uur worden de Malenaars in de weide op de hoek van de Pijpeweg en Brieversweg verwacht om de plechtige opening van de Malekermis of het Malle Malefeest bij te wonen. Bij deze gelegenheid zal Z.E. Zuster Christina van de Sint-Trudogemeenschap de met de Abdij verbonden nieuwe wandel- en fietsroute voorstellen en zal de afgevaardigde van het Bestuur van de Stad Brugge de feestrede uitspreken.
                                   ------------------------------------
Breng ook de kinderen mee,want voor hen is ook groot feest.
Voor het eerst op de Rockweide te Male ,
Steven Atkinson die zorgt voor een
spetterende goochel- en ballonnen show.
 
Zijn vriend Stanny doet dan aan Face Painting .
---------------------------------------------------------

de brugse zomercheques

Daarna kan het buurtfeest onder het motto van de Brugse Zomercheques starten en worden alle Malenaars op een door het Malle Malefeestcomité geschonken hapje en een drankje vergast. The Bloopers warmen de sfeer in de weide op als voorbode van de lead act voor deze avond, met name folkgroep “OVERIGENS. Voor het jeugdig volkje staan er diverse speeltoestellen op de weide klaar om eens een lekkere beurt te krijgen.